Lediga tjänster

SOCIONOM, LEG. PSYKOLOG SÖKES

VI SÖKER ÄVEN BEHANDLINGSPERSONAL FÖR SOMMARJOBB

Höglandets utredningshem är ett utrednings- och behandlingshem för familjer med barn 0-13 år och blivande föräldrar. Vi arbetar i team som består av socionom, sjuksköterska, psykiater, psykolog och behandlingspersonal (t.ex förskollärare, behandlingspedagog eller socialpedagog).

Vår målgrupp är familjer med social problematik, anknytnings- och samspelssvårigheter, missbruksproblematik, barn och vuxna med psykologisk och psykiatrisk/neuropsykiatrisk problematik. Vi arbetar på uppdrag av socialtjänsten med utrednings och behandlingsarbete utifrån ett salutogent förhållningssätt och anknytningsteori, systemteori samt BBiC. 

SOCIONOM SÖKES

Vi söker nu ytterligare en socionom som kommer arbeta som utrednings- och behandlingsansvarig och vara sammanhållande och drivande i teamarbetet kring våra familjer.

KVALIFIKATIONER

Krav

Socionom med minst 5 års erfarenhet av utredningsarbete med barnfamiljer.

Arbetet ställer höga krav på din förmåga till flexibilitet, lyhördhet, struktur och tydlighet. Vi arbetar nära våra familjer och du ska ha ett gott bemötande och en positiv människosyn. En förutsättning för arbetet är god samarbetsförmåga, med familjer och kollegor samt med socialtjänst, nätverk samt andra förekommande aktörer. Eftersom arbetet kräver omfattande dokumentation, är det viktigt att du även är bra på, och intresserad av, att formulera dig i skrift.

B-körkort

LÖN

Individuell lönesättning.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

80-100%. Tillträde 2019-09-01. Provanställning tillämpas.

KONTAKTPERSONER

AnnaKarin Roslund, föreståndare tfn: 076 14 123 01

Mats Johansson, bitr. föreståndare tfn: 076 14 123 02

ANSÖKAN

Välkommen att e-posta din ansökan och cv senast 2019-03-31 till hoglandets@utredningshem.se

LEG. PSYKOLOG SÖKES

Vi söker dig som är leg. psykolog och vill arbeta med barnpsykologiska utredningar, antingen som anställd hos oss på heltid eller deltid eller deltid på konsultbasis.              

KVALIFIKATIONER

Erfarenhet av psykologiska och neuropsykiatriska utredningar av barn och gärna även av vuxna.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

50-100%. Tillträde enligt överenskommelse.

KONTAKTPERSON

 Annika Holm, leg psykolog

Tel: 076-1412310

ANSÖKAN

Välkommen att e-posta din ansökan och cv till hoglandets@utredningshem.se

BEHANDLINGSPERSONAL INFÖR SOMMAREN SÖKES

Vi söker dig som vill jobba hos oss i sommar som behandlingspersonal. Behandlingspersonalen arbetar nära våra familjer i utrednings- och behandlingsarbetet. Det är viktigt att du kan skapa förtroendefulla relationer, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Arbetet innehåller även dokumentation. Det är bra om du är utbildad, (alternativt har en pågående utbildning) som behandlingspedagog/socialpedagog eller liknande.

Vi vill att du är över 23 år. 

KONTAKTPERSONER

Mats Johansson, biträdande företåndare

Tel: 076 14 123 02

ANSÖKAN

Välkommen att e-posta din ansökan och cv till hoglandets@utredningshem.se